O nas

Spoštovani obiskovalci naše spletne strani!

Kaj vam na tej strani ponuja naša družina? Mogoče odgovor na večno vprašanje: Kdo smo, od kod smo prišli in kam gremo? Odgovor se nahaja v nas, v vsakem članu naše družine, nekdo ga odkrije prej, drugi kasneje, starši se učimo od otrok in otroci se učimo od staršev. Vsa naša preteklost, sedanjost in prihodnost je tukaj in sedaj, na tej strani, ki vam jo ponujamo v ogled. Tukaj predstavljamo našo pot, polno pozitivne energije, ljubezni in spoštovanja, kar se odraža tudi v naši ustvarjalnosti in iskanju umetnosti s Petro, Barbaro, Hedviko in Dušanom.

Dobrodošli med nami!

 • Image

  Dušan Naglič

  Zelo rad rišem in slikam. To je moj način življenja, moje veselje in moja sreča. Z ustvarjanjem želim med ljudi deliti svojo življenjsko moč, energijo veselja in optimizma. Naslikati želim svoj lastni svet kot odsev moje umetniške duše in srca. Moje slike so rezultat te močne energije z oblikami in poudarjenimi obrisi, iz katerih izžareva vera in zaupanje v sočloveka. V moji ustvarjalnosti gre za iskanje sozvočja z najlepšim, najsvetlejšim in najčistejšim občutkom, kjer ni dvoma in kjer ni razlage. Vse svoje slike dajem ljudem, ki jih sprejemam z vso ljubeznijo in vsem spoštovanjem.

  Oglejte si seznam mojih preteklih razstav.

 • Image

  Hedvika Naglič

  Narava je umetnost. Umetnost je narava. In vendar, narava lahko obstaja brez umetnosti, na nas pa je, da ustvarjamo umetnost skozi zaznavanje narave. Skozi moje fotografije poskušam ujeti umetnost narave ... vsak dih, vsak list, ki pade z drevesa, vsako majhno bitje, vsako veliko drevo. Narava me je naučila, kako predstaviti njeno umetnost skozi fotografski objektiv.

  Obiščite mojo Instagram stran.

 • Image

  Barbara Naglič

  Ukvarjati se z umetnostjo je izjemen talent, ki ga je treba negovati. Zato menim, da sem zelo srečna. Morda nikoli ne bom šolan umetnik, ker sem bila dvakrat zavrnjena na Likovni akademiji v Ljubljani, zasebne likovne šole pa so predrage. Moj način učenja je kopiranje drugih umetniških del, spoznavanje barv, risanja, slikanja in opazovanja narave. Vedno je nekaj novega in vznemirljivega, kar mi pomaga pri razvoju. Moji najljubši sta egipčanska in renesančna umetnost. Od mest me najbolj navdušujejo Firence v Italiji. Čeprav sem zelo staromodna, ko gre za slikanje, moram priznati, da ima tudi moderna umetnost svoje čare.

 • Image

  Petra Filipič

  Moram reči, da sem šele začetnik v tem velikem svetu umetnosti. Nič mi ni bolj všeč kot slikanje in risanje. Začela sem pred približno 2 leti in čeprav me je sveta umetnosti še vedno malo strah, sem navdušena, da se pri študiju likovne pedagogike učim novih tehnik, stilov in različnih upodobitev motivov.

  Pri svojem delu predstavljam svoje misli, čustva, skrbi in stvari, ki mi pridejo na misel. Moja največja želja je nekoč imeti svoj atelje, kjer bi izvajala tečaje in svetovala ljudem, ki so pravkar začeli v svetu umetnosti, kot sem to storila jaz.

  Obiščite mojo Facebook stran.